Ensurt aquest matí a l’edifici incendiat del carrer Patronat a causa d’un rebrot del foc

REDACCIÓ – Torredembarra, 8/8/2022

Al voltant d’un quart de set del matí d’aquest dilluns, 8 d’agost, s’han hagut de tornar a desallotjar els veïns de l’edifici del carrer Patronat de Torredembarra on ahir es va crear totalment un habitatge i dos més van quedar afectats de diferent consideració. La causa ha estat que s’ha tornat a detectar fum a l’edifici i els Bombers han hagut de tornar a acudir per apagar aquest rebrot.

A les 6:51 els Bombers han donat per extingit el foc i els veïns desallotjats, corresponents a les plantes de la primera a la tercera han pogut tornar a casa seva. Recordem que les famílies de la quarta i la cinquena han passat la nit a la Fonda Coca, reallotjats per l’Ajuntament de Torredembarra.

Els veïns de la quarta planta han pogut tornar als seus habitatges aquest matí i es podia veure algun dels residents fent tasques de neteja i traient l’aigua acumulada a les estances a causa de l’actuació dels Bombers, que van treballar-hi uns quants minuts amb la mànega per evitar que el foc de la cinquena planta s’estengués per l’edifici.

Fins ara encara no s’han comunicat les causes del sinistre. El carrer Patronat continua tancat al trànsit de vehicles i la vorera sota l’edifici cremat vallada a causa de les restes acumulades i el perill que es desprengui algun element des de les terrasses afectades.

Fotos: A dalt, els pisos cremats a la cinquena planta, i, a baix, les restes caigudes a la vorera, que està vallada. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This