El futur del parc de bike trial, a l’aire a causa del nou CAP de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 21/7/2022

La cessió al Servei Català de la Salut dels terrenys municipals on s’ha de construir el nou centre d’assistència primària de Torredembarra (CAP), al costat del cementiri municipal, tindrà un efecte col·lateral: la reubicació del parc de bike trial que des de 2009 ocupa aquell espai. La instal·lació en aquests terrenys municipals d’aquest club esportiu va ser una decisió de Daniel Masagué quan era alcalde. En aquests tretze anys, no s’ha legalitzat aquesta situació, malgrat els canvis de govern.

Des de llavors les instal·lacions s’han anat ampliant, convertint-se en un referent a nivell de Catalunya. Des de llavors i són unes de les referència a nivell català i estatal, acollint molts campionats, a més de ser un espai d’entrenament per als pilots de l’entitat.

El president del Bike Trial Costa Daurada Torredembarra, Àngel Batlle, ha mostrat la seva preocupació per la situació i espera que en breu pugui quedar resolt el futur de l’entitat. Batlle ha explicat al Torredembarra Actualitat que, fins ara, no han rebut cap comunicació des de l’Ajuntament de Torredembarra sobre la reubicació del parc i que està pendent una reunió en què, a més del Bike Trial Costa Daurada Torredembarra hi seran l’alcalde, Eduard Rovira; el regidor d’Esport, Raúl Garcia i el regidor d’Urbanisme, Josep Maria Guasch.

García, per la seva banda, ha confirmat que aquesta reunió s’ha de portar a terme en breu per treballar amb un bon marge de temps amb el trasllat de les instal·lacions del que actualment és el segon club esportiu del municipi pel que fa a nombre de socis, superant els 200. “El trasllat serà molt costós en nombre d’hores i treballs d’excavadores i hem de veure com podem col·laborar amb l’entitat i que sigui el menys sofert per a ells i com es pot costejar”, explica García.

La cessió dels terrenys preveu que s’hagin de destinar a ubicar el nou CAP en un termini màxim de cinc anys i havent-se de mantenir aquest ús durant els propers trenta anys.  Es tracta d’una parcel·la de 4.000 m2 que es segrega d’un immoble de titularitat municipal ubicat al polígon Roques Planes, a tocar de l’antiga carretera de la Riera.

Foto: Una imatge del Bike Park Bauhaus Costa Daurada Torredembarra. / BIKE TRIAL COSTA DAURADA.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This