La consulta popular sobre el Bloc ja supera el 10% de participació després dels primers 4 dies de votació

REDACCIÓ – Torredembarra, 3/6/2022

Les primeres dades de participació en la consulta popular sobre el futur del Bloc de Baix a Mar situen per sobre del 10% les persones amb dret a vot que l’han exercit en aquests primers quatre i dies i escaig de votació, segons dades de l’Ajuntament de Torredembarra.

Concretament a primera hora del matí d’aquest divendres, 3 de juny, s’havien emès un total de 1.523 vots, que representa un 10,12% de les 15.042 persones que poden votar en la consulta: els 14.884 empadronats major de 16 anys l’1 de març i 158 persones amb segona residència i que són titulars del rebut de l’IBI i que es van registrar abans del 16 de maig.

El procés de consulta ‘Què hi vols, al Bloc?’ va començar el passat dilluns, 30 de maig, i s’allargarà fins el diumenge 12 de juny, amb l’objectiu de decidir quina escultura es posarà al damunt el Bloc de Baix a Mar: la Piràmide o l’Alfa i Omega. L’opció que tregui més vots serà vinculant i serà la que portarà a terme l’Ajuntament, que ha previst que pugui estar instal·lada durant l’any 2023. En cas d’empat, decidiria el ple de la corporació.

Consulta AQUÍ com i on pots votar.

Foto: Una imatge de la web on es pot votar: consulta.torredembarra.cat.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This