Valents escull la junta local i vol convertir-se en el referent del centre-dreta a Torredembarra

JORDI SALVAT – Torredembarra, 1/6/2022

Les properes eleccions municipals, previstes pel 28 de maig de l’any vinent, tindran una nova candidatura a Torredembarra. Serà Valents, la formació que a nivell nacional lidera Eva Parera, i que, tal com us vam avançar en el número d’abril del Torredembarra Actualitat, a la capital del Baix Gaià la cara més visible és qui va ser regidor de Ciutadans entre els anys 2015-2019, Juan Carlos Hurtado. Precisament és Hurtado el president de la junta local de Valents, que va ser escollida el divendres passat, 27 de maig.

Acompanyen a Hurtado en la junta, Axel Diéguez (secretari general), Alex Arango (secretari d’organització) i Marco Martínez i Pilar Castro -secretaria de comunicació-. Durant aquest mes de juny, Valents tenen previst muntar una carpa informativa per donar a conèixer el seu projecte polític i, més endavant, es presentaria el partit a Torredembarra en un acte obert al públic amb la presència de la presidenta del partit, Eva Parera. També s’han activat a les xarxes socials: Facebook, Twitter i Instagram.

“Volem ser el partit referent del centre-dreta constitucionalista a Torredembarra. Ciutadans està a punt de desaparèixer i el PP està sense representació i alguns dels seus membres s’han incorporat a Valents”, afirma Hurtado. Precisament la seva mà dreta a la junta local del nou partit, el secretari general Axel Diéguez era secretari d’organització del PP a Torredembarra i president del Club juvenil Nuevas Generaciones del PP de Tarragona.. Hurtado aspira també a mobilitzar persones que actualment no voten a les municipals.

Tot apunta que Juan Carlos Hurtado serà el cap de llista de Valents el 2023 i ja s’hi ha postulat: “Tinc experiència a l’Ajuntament on vaig fer un treball que no vaig poder acabar. A més, ja em coneix molta gent i això és molt de guanyat. No soc però dels que vull sortir a la foto sinó treballar pels qui m’han votat i els que no.” Hurtado no es vol marcar un objectiu en els primers comicis que es presentarà Valents i remarca que la prioritat és ara donar a conèixer la opció política que representen. La confecció de la candidatura queda per més endavant.

Foto: Juan Carlos Hurtado es perfila com a cap de llista de Valents en les properes eleccions municipals de Torredembarra. / TWITTER

Hemeroteca

Tweets recents

Share This