Un total de 158 persones amb segona residència a Torredembarra podran votar en la consulta del Bloc

REDACCIÓ – Torredembarra, 20/5/2022

L’Ajuntament de Torredembarra ha informat que un total de 325 persones amb segona residència a Torredembarra han respost al formulari per registrar-se i votar a la Consulta del Bloc3. Menys de la meitat però, concretament 158, compleixen els requisits i podran votar junt a les 14.884 persones empadronades entre el 30 de maig al 12 de juny.

Finalment seran doncs 15.042 el nombre total de persones que podran participar en el procés de consulta ‘Què hi vols, al Bloc?’ que ha convocat l’Ajuntament de Torredembarra per triar la rèplica de quina escultura s’hi ubicarà: Piràmide o Alfa i Omega.

Recordem que poden votar totes les persones que hagin complert els 16 anys abans de l’1 de març de 2022 i que estiguin empadronades a Torredembarra abans de la data esmentada. I també les persones a partir de 16 anys que siguin propietàries d’una segona residència i, alhora, titulars del rebut de l’IBI, i que s’hagin preregistrat correctament entre el 5 i el 15 de maig, tal com es va anunciar en la presentació de la consulta.

Més informació sobre la consulta AQUÍ.

Foto: Del 30 de maig al 12 de juny es decidirà el futur del Bloc de Baix a Mar en una consulta popular. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This