Exposició d’art efímer de l’alumnat de l’Escola Molí de Vent, aquest cap de setmana, en edificis històrics de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 13/5/2022

L’alumnat de l’Escola Molí de Vent de Torredembarra exposa un seguit d’obres de caràcter efímer aquest cap de setmana, des del divendres, 13 de maig, i fins diumenge, en diversos espais del municipi. Aquesta exposició és fruit d’un treball del coneixement del poble a través de l’estudi de diferents edificis històrics com el Castell, el Patronat Antoni Roig, el Pes (seu actual de la Biblioplatja), la Torre de la Vila i l’església de Sant Pere.

Una de les activitats ha estat la realització d’obres artístiques amb diferents tècniques proposades pels artistes Eva Jolis, Jordi Roig, Meritxell Solé, Isaac Leim i Ismael Lozano. L’Ajuntament de Torredembarra ha col·laborat en el muntatge de l’exposició.

Sapigueu més sobre el projecte AQUÍ

Foto: Una de les creacions artístiques que es poden veure pels carrers de Torredembarra. / ANNA F, / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This