IMATGES l Acte de celebració del segon aniversari del Torredembarra Actualitat

La Biblioteca Mestra Maria Antònia va acollir aquest dijous 18 de novembre l’acte de celebració del segon aniversari del Torredembarra Actualitat. Dirigit pels dos fundadors del projecte, Albert Jansà i Jordi Salvat, va comptar amb la presència del corresponsal de RAC-1 al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre i president de la demarcació de Tarragona del Col·legi de Periodistes de Catalunya, que va parlar de la seva experiència i de la professió.

Després es va fer el lliurament de la segona edició Premi de narrativa curta Far de la Torre-Torredembarra Actualitat: Xavier Bagés (narrativa adulta) i Romana Ribé (narrativa infantil). Abans, la guanyadora de l’any passat, Raquel Martínez, va llegir el relat que li va donar el premi l’any passat, Tens carta.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This