El grup Tres+1 organitza un col·loqui sobre l’escultura ‘Alfa i Omega’ el 12 de novembre

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/11/2021

El divendres 12 de novembre, el grup Tres+1 organitza el seu primer acte públic i el protagonista serà l’escultura ‘Alfa i Omega’. Serà a l’Esplai de gent gran a partir de les set de la tarda i es tracta d’un col·loqui, el primer d’una sèrie amb el títol “Trobades Ciutadanes”. L’entrada és lliure.

En el col·loqui està confirmada la participació de Nil Bartolozzi, fill de l’artista que va crear l’escultura; l’exalcalde de Torredembarra Santiago Segalà; i l’ex-professor universitari i investigador Gabriel Comes.

Recordem que l’escultura Alfa i Omega es va instal·lar l’any 1999 damunt del Bloc, davant la platja de Baix a mar, però la manca de manteniment la va degradar i va haver de ser retirada el juny de 2018. L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, va prometre una votació popular sobre el futur del Bloc, però fins ara no ha fet cap moviment per tirar endavant la consulta.

Tres+1 l’han fundat la periodista i escriptora Núria Gómez, el metge traumatòleg Xavier Manubens, l’arquitecte i urbanista Carlos Laborda i l’empresari i ecologista Silvestre Morros són els fundadors de Tres+1. Es tracta d’un grup obert d’anàlisi i opinió que “neix amb finalitat d’incentivar la comunicació, el diàleg i la tertúlia al municipi de Torredembarra.” Una cosa deixen clara en la seva fundació: neixen al marge de la política. El projecte el van presentar en exclusiva al Torredembarra Actualitat fa uns mesos.

Foto: D’esquerra a dreta, Xavier Manubens, Núria Gómez, Carlos Laborda i Silvestre Morros, fundadors del grup Tres+1. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This