L’AlCapone Restaurant de Torredembarra, distingit amb un premi de atorga Tripadvisor

REDACCIÓ – Torredembarra, 5/8/2021

L’Al Capone Restaurant, de Torredembarra, ha rebut el premi Travellers Choice 2021 que atorga la prestigiosa plataforma Tripadvisor i que el reconeix com a un espai que ofereix experiències constants als seus clients.

El premi s’entrega només a aquells restaurants que destaquen per oferir un servei satisfactori que es tradueix sempre en critiques positives dels comensals. Aquesta fita l’aconsegueixen tan sols un 10% dels restaurants de tot el món, els quals formen part d’aquest grup selecte on ja pertany l’establiment torrenc.

Andrea Della Rocca, que estar al capdavant d’aquest establiment situat al port de Torredembarra des de març de 2018, destaca la importància d’aquest premi perquè es basa en les valoracions dels clients i clientes a través de la plataforma Tripadvisor, que indica, a més que no hi destina molts d’esforços, ja que es centra més en Google.

Com tot el sector de la restauració, està vivint una època complicada a causa de les restriccions de la Covid-19, que li han impedit portar a terme les experiències que tenia planificades des de l’any 2020 basada en una cuina dels sentits i que havien de potenciar la singularitat del seu establiment. Fa uns mesos ens explicava Della Rocca com havien viscut a l’AlCapone Restaurant aquest primer any de pandèmia.

Foto: Una imatge de la terrassa de l’Al Capone Restaurant. / CEDIDA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This