Torredembarra sortirà del toc de queda i Roda de Berà hi entrarà aquest proper 30 de juliol

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/7/2021

El Govern ha tornat a demanar el toc de queda nocturn, aquest dimarts, 27 de juliol, al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El total de municipis afectats són 162, i nomé n’hi ha un del Baix Gaià, Roda de Berà, que entrar per primer cop aquest estiu. En canvi, en surt Torredembarra, per la millora de l’índex de casos positius de Covid-19.

La capital del Baix Gaià ja ha estat entre les poblacions amb toc de queda des del 16 de juliol, mentre que Altafulla també hi va ser però en va sortir la setmana passada. Recordem que les poblacions de més de 5.000 habitants amb una incidència superior a 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies són les que tenen toc de queda i la incidència a Torredembarra ha baixat d’aquest llindar.

Roda de Berà ha arribat aquests darrers dies als 418 casos per cada 100.000 habitants i ha entrat en el grup de municipis catalans amb toc de queda. Recordem que, fa dues setmanes, Roda de Berà va demanar ser inclosa en aquesta llista.

Foto: S’acaba el toc de queda a Torredembarra després de dues setmanes vigent. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This