Torredembarra vol vacunar gairebé 400 persones majors de 80 anys aquest 7 d’abril al Casal Municipal

REDACCIÓ – Torrredembarra, 6/4/2021

Un total de 390 torrencs i torrenques de més de 80 anys han estat citats aquest dimecres, 7 d’abril, per a rebre la primera dosi de la vacuna de la Covid-19. La Sala Gran del Casal Municipal és l’equipament que l’Ajuntament de Torredembarra ha posat a disposició per a realitzar aquesta jornada de vacunació massiva que es durà a terme durant el matí i migdia, a partir de les 9.30 hores.

Els majors de 80 anys han estat citats a través de missatges al mòbil o trucades a telèfons fixes. Tot i així, si algú no ha rebut o vist el missatge, es recomana que s’apropin aquest dimecres al Casal Municipal. Està previst que d’aquí tres setmanes es repeteixi l’operació per a subministrar la segona dosi de la vacuna.

Foto: Una imatge de la vacunació massiva a Creixell la setmana passada. / AJ. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This