ACTUALITZACIÓ l Tres detinguts en l’operació policial per l’atac al centre de menors de Torredembarra fa un mes

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/3/2021

Jornada moguda a Torredembarra aquest dijous, 18 de març, amb un desplegament d’agents i vehicles -inclosos camuflats- dels Mossos d’Esquadra en una operació relacionada amb l’assalt fa just un mes al centre de menors del municipi després de la concentració davant de la casa ocupada del carrer de les Mimoses. Els detinguts tenen 19, 36 i 38 anys i se’ls acusa de delictes d’ordre públic, contra els drets fonamentals, lesions i entrada en habitatge aliè. L’operació ha començat de bon matí i s’ha allargat fins a la tarda, fins que a les sis s’ha practicat la darrera detenció.

Pocs minuts abans de les onze del matí, segons avançava TAC-12 TV, agents dels Mossos d’Esquadra detenien al carrer Pere Badia de Torredembarra un dels participants en els actes del 18 de febrer. Durant la detenció, els agents han escorcollat el vehicle del detingut, situat al carrer Sant Clemente de la localitat. La darrera detenció s’ha allargat fins a la tarda perquè l’arrestat treballava fora del municipi. L’operació continua oberta.

La concentració convocada el passat 18 de febrer reclamava més seguretat i era la resposta dels veïns contra un grup d’ex-MENA que havien ocupat una casa i tenien atemorits als veïns. Durant aquella nit, part de la concentració -que fins llavors havia esta pacífica- es va desplaçar fins la casa ocupada i després es va mobilitzar fins al centre de menors tutelats de Torredembarra on algunes persones van tirar objectes i van destrossar part de la façana de l’edifici, generant la condemna d’administracions i col·lectius veïnals.

Aquella mateixa nit un noi del centre va ser agredit i va acabar amb una fractura al nas, dos menors més van haver de refugiar-se en un establiment i a la biblioteca per evitar ser agredits.

Llegeix la crònica sobre els fets: Dies de fúria

Foto: Una imatge de la primera de les detencions practicades a Torredembarra. / TAC-12 TV

Hemeroteca

Tweets recents

Share This