L’aprovació de l’RLT divideix el grup de Ciutadans a l’Ajuntament de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/2/2021

Fa setmanes que arribaven notícies del deteriorament de la relació entre els regidors del grup municipal de Ciutadans de l’Ajuntament de Torredembarra, però el ple extraordinari d’aquest dijous, 25 de febrer, per aprovar la Relació de Llocs de Treball (RLT) i el pressupost municipal ha evidenciat amb fets la divisió entre els tres edils. Mentre el cap de llista i portaveu municipal, Toni Cruz, s’ha abstingut en la votació de la RLT després de criticar-ne alguns aspectes, els altres dos regidors -Javier Ramírez i Noelia González- hi han votat en contra.

El regidor Javier Ramírez ha argumentat el vot en contra d’ell i la seva companya Noelia González, afirmant que no s’ha explicat el vot de la RLT i que serà una “RLT per a rics i pobres” que fomentarà la “desigualtat” entre els treballadors. Ramírez ha afirmat que aquesta Relació de Llocs de Treball s’haurà de tornar a votar en un altre ple.

En la votació del pressupost municipal no hi ha hagut marge al vot diferent entre els tres regidors de Ciutadans, però en la seva intervenció Cruz ha deixat anar alguna referència a la manca d’entesa amb els seus companys de grup:  “El nostre grup o jo…” o “No sé quants serem…”

Foto: Toni Cruz ha votat diferent que els seus companys de grup Javier Ramírez i Noelia González. / TDB

Hemeroteca

Tweets recents

Share This