Detenen un individu de la casa ocupada del carrer de les Mimoses per un robatori amb força

REDACCIÓ – Torredembarra, 16/2/2021

Un dispositiu conjunt entre la Policia Local de Torredembarra i els Mossos d’Esquadra va finalitzar aquest dilluns, 15 de febrer, al vespre, amb la detenció d’un individu en un habitatge del carrer de les Mimoses com a presumpte autor d’un robatori amb força en una casa del carrer de San Clemente diumenge passat. L’actuació policial es va iniciar al voltant de les vuit del vespre i els agents policials van identificar diverses persones i amics que viuen amb la persona detinguda.

Ja fa temps que l’Ajuntament de Torredembarra té detectada la problemàtica generada per uns joves que viuen en un habitatge del carrer de les Mimoses. Alguns d’ells han estat detinguts en altres ocasions per casos similars de robatoris en aquesta zona i en d’altres barris com el de Clarà, hi ha obertes diferents diligències penals i també s’han iniciat expedients sancionadors per incompliment de les mesures de seguretat sanitària per la Covid-19 (trencament del confinament nocturn o no portar posada la mascareta).

L’Ajuntament treballa per solucionar aquesta problemàtica tant des del vessant policial (amb presència diària de la Policia Local) com des del judicial i social. No consta, però, que la propietat de l’habitatge hagi presentat cap denúncia per ocupació, la qual cosa dificulta la resolució del conflicte existent.

Els veïns i veïnes denuncien el problema de convivència i seguretat que els joves que ocupen aquesta casa del carrer Mimoses generen els habitatges del seu entorn, tal com explicàvem aquest dilluns en aquest article.

Foto: Una imatge del desplegament durat la detenció al carrer de les Mimoses. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This