Primeres millores en la via pública al barri de Sant Jordi

JORDI SALVAT – Torredembarra, 8/11/2020

Fa unes setmanes us explicàvem que els veïns i veïnes del barri de Sant Jordi denunciaven que se sentien oblidats per part de l’Ajuntament de Torredembarra a causa del poc cas que havien rebut davant les demandes de millores a la via pública que la junta directiva de l’Associació de Veïns de Sant Jordi els havien fet arribar des de feia mesos de forma insistent. Vam parlar amb el regidor de Serveis, Raúl García, i va afirmar que en breu es començarien a portar a terme les primeres actuacions. La setmana ja vam veure la primera i aquesta, s’ha posat en marxa la segona.

La primera actuació és la col·locació la setmana passada de bandes reductores al carrer Rosella, una via que dona accés a la Unió Deportiva, molt freqüentada per vehicles i que, segons els veïns una part important agafaven una velocitat excessiva. I des d’aquest dilluns, 9 de novembre,  ja s’està treballant en el condicionament de la zona verda situada entre els carrers Gladiol, Viola i Gerani, una actuació que inclourà la instal·lació d’un parc de salut.

Altres accions, segons el regidor, que es portaran a terme properament és la instal·lació de bancs en diferents punts del barri i el canvi de papereres del passeig marítim permetrà reubicar algunes que ara estan allí en diferents punts del municipi i un és Sant Jordi. García també assenyala que es farà un “rentat de cara” a la zona verda al costat de les instal·lacions del Club de Tennis Torredembarra.

La junta directiva de l’Associació de Veïns de Sant Jordi valora positivament aquesta primera actuació i es manté a l’expectativa. Recordem que ha posat una data límit proper el 31 de desembre  perquè l’Ajuntament de Torredembarra atengui almenys una part de les seves múltiples reivindicacions de millora dels carrers i zones verdes del barri. Afirmen que se senten oblidats i asseguren que si a final d’any no veuen un canvi en l’actitud de l’Ajuntament dimitiran perquè “la seva feina no serveix per a res”.

Foto: Imatge dels treballs a la zona verda situada entre els carrers Gladiol, Viola i Gerani. / TDB

Share This