La recollida porta a porta de la matèria orgànica a Torredembarra recupera l’horari d’hivern dimecres que ve

REDACCIÓ – Torredembarra, 25/9/2020

La Regidoria de Sostenibilitat de Torredembarra ha comunicat que a partir de dimecres vinent, 30 de setembre, el servei de recollida porta a porta de la matèria orgànica deixarà de ser diari i recuperarà l’horari d’hivern. Així, la recollida s’efectuarà els dilluns, dimarts, dimecres, divendres i dissabtes.

Des que es va iniciar el desplegament del porta a porta el novembre de 2019 als barris de Babilònia, Sant Jordi i Clarà ja són un total de 1.712 els habitatges que s’hi han acollit: 536 a Clarà, 665 a Sant Jordi i 511 a Babilònia.

Per a consultes sobre el porta a porta, es pot contactar via telèfon (977 64 00 25 ext.468), o bé, per correu electrònic; i per a la retirada de voluminosos, cal trucar prèviament al telèfon 900 103 001.

Foto: Imatge d’arxiu d’una de les campanyes informatives sobre la recollida porta a porta a Torredembarra. / AJUNTAMENT DE TORREDEMBARRA

 

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This