Se sumen 270 habitatges més a la recollida d’escombraries porta a porta als barris de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 10/8/2020

Fins a 270 habitatges s’han sumat les darreres setmanes a la recollida d’escombraries porta a porta. Aquestes dades de la Regidoria de Sostenibilitat corresponen a les persones que han recollit cubells específics per a aquest tipus de servei, que s’han repartit durant tot el mes de juliol a Cal Bofill i del 4 al 8 d’agost als barris de Babilònia, Sant Jordi i Clarà.

Concretament, durant el mes de juliol es van repartir a Cal Bofill un total de 135 paquets complets (51 per a Babilònia, 49 per a Clarà i 35 per a Sant Jordi). La setmana passada, en el repartiment en diferents punts d’atenció als mateixos barris, es van lliurar 26 a Babilònia, 50 a Sant Jordi i 56 a Clarà. També se’n van lliurar 3 a Cal Bofill, 1 per cada barri.

D’aquesta manera, des que es va iniciar el desplegament del porta a porta als barris de Babilònia, Sant Jordi i Clarà ja són un total de 1.712 els habitatges que s’hi ha acollit (536 a Clarà, 665 a Sant Jordi i 511 a Babilònia).

La campanya de lliurament de material continuarà tot el mes d’agost a Cal Bofill, Centre d’Activitats Mediambientals, de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores.

Foto: Els cubells que s’usen a la recollida d’escombraries porta a porta als barris de Torredembarra. / ANNA F./AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This