La Policia Local de Torredembarra posa la lupa aquesta setmana en els vianants

REDACCIÓ – Torredembarra, 31/8/2020

Fins al proper 6 de setembre, la Policia Local de Torredembarra du a terme una campanya de control de vianants. La campanya està coordinada des del Servei Català de Trànsit i és d’abast territorial català.

Durant aquesta campanya, es posarà especial cura en combatre les infraccions i les conductes de risc dels conductors dels diferents tipus de vehicles que posin en perill la integritat dels vianants. Alhora, es vetllarà per lluitar contra la indisciplina en el respecte als semàfors i els passos de vianants i es faran controls preventius dels creuaments incorrectes per part dels vianants.

També s’incidirà en les conductes antireglamentàries que impliquin un comportament que entorpeixi indegudament la circulació i que originin perjudicis o molèsties innecessàries a les persones.

Foto: Els passos de vianants, protagonistes de la nova campanya de la Policia Local de Torredembarra. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This