Fotoamigo organitza una nova exposició al carrer el 29 d’agost a Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 27/8/2020

Diferents mirades al carrer és el títol de la nova exposició de l’Associació Cultural Fotoamigo de Torredembarra, que es podrà veure el proper dissabte 29 d’agost a la plaça Mossèn Joaquim Boronat, de les deu del matí a les vuit del vespre.

Es tracta d’una exposició de fotografies amateur, realitzades pels mateixos membres de l’associació, que es va crear el 2018 com un espai d’aprenentatge entre fotògrafs de tots els nivells. Tot i tenir només un parell anys d’existència, ja han realitzat diverses exposicions.

El darrer vídeo

ENTREVISTA l Hèctor Hernàndez (La Sínia) ens parla del futur de la finca del Vinyet

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This