Una baralla amb una trentena d’implicats al límit entre Torredembarra i Creixell acaba amb dos detinguts

REDACCIÓ – Torredembarra, 24/8/2020

La crònica de successos del cap de setmana ha estat intensa al Baix Gaià. Les policies locals de Torredembarra i Creixell han intervingut, aquesta matinada de dilluns, 24 d’agost, en una baralla multitudinària a la zona limítrofa amb el municipi veí de Creixell. Els veïns haurien alertat dels fets a les policies locals d’ambdós municipis, que juntament amb els Mossos d’Esquadra, han dissolt la baralla amb un balanç de dos detinguts.

Al voltant de les tres de la matinada, la Policia Local de Torredembarra  ha acudit al lloc dels fets amb dues patrulles, juntament amb el cos homòleg de Creixell. A l’arribar al lloc de la baralla, els agents han sol·licitat la intervenció dels Mossos d’Esquadra, que hi ha enviat tres dotacions, atès que en el conflicte hi havia involucrades més d’una trentena d’individus.

Fruit de la intervenció conjunta s’han detingut dues persones participants a la baralla que a més, són presumptes autors de dos robatoris amb violència i força, ocorreguts prèviament al barri de la Marítima Nord i al mateix municipi de Creixell. Els detinguts han sigut traslladats a la Comissaria de Mossos d’Esquadra del Vendrell.

Aquesta intervenció conjunta es produeix després que en la darrera Junta Local de Seguretat, celebrada el 20 de juliol, es ratifiqués l’acord de col·laboració entre la policies locals de Torredembarra, Creixell i Altafulla.

Dues sancions per incomplir l’horari de tancament de bars i terrasses

D’altra banda, durant el cap de setmana la Policia Local ha realitzat diverses inspeccions per controlar l’horari de tancament de bars i terrasses. El balanç de l’actuació ha sigut de dos establiments sancionats per incomplir l’horari legalment establert.

Foto: La Policia Local de Torredembarra ha tingut un cap de setmana de molta feina. / AJ. TORREDEMBARRRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This