Campanya a Torredembarra per controlar actituds incíviques i el compliment del mesures contra la Covid-19

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/8/2020

La Policia Local de Torredembarra du a terme aquesta setmana una campanya específica de control del compliment de tot un seguit d’accions com són l’ús obligatori de la mascareta i altres mesures de seguretat sanitària per la Covid-19, la prohibició del “botellón”, la circulació amb patinets i altres mesures previstes a l’Ordenança de Civisme i Convivència Ciutadana com són dipositar correctament les escombraries en els contenidors i la recollida d’excrements d’animals de companyia de la via pública.

Aquesta campanya es realitza a través de la Patrulla Cívica, agents que tenen per objectiu poder corregir d’una manera més eficient i sancionar, si és el cas, totes aquelles conductes de caràcter incívic. S’ha decidit incidir en aquestes qüestions per evitar el relaxament de la població en les mesures necessàries per a evitar al màxim la propagació de la Covid-19 i per l’increment d’accions incíviques detectades després del confinament, especialment pel que fa a la neteja de la via pública.

 

Foto: La Policia Local de Torredembarra augmenta aquesta setmana l’activitat per impedir el contagi de la Covid-19. / ANNA F ./ AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This