Allau de queixes a Torredembarra per les elevades factures d’aigua que Sorea ha enviat aquest mes d’agost

REDACCIÓ – Torredembarra, 18/8/2020

Desenes de torrenques i torrencs denuncien que l’empresa Sorea, que gestiona el subministrament d’aigua al municipi, ha enviat factures molt elevades aquest mes d’agost pel consum dels dos darrers mesos. Els usuaris denuncien a les xarxes socials que l’empresa els demana fins a tres i quatre vegades més del que paguen normalment sense haver augmentat substancialment el consum.

Quan aquests usuaris s’han posat en contacte amb l’empresa, aquesta addueix que les factures són correctes i que són tan elevades perquè els darrers mesos van cobrar factures pel consum estimat i que el consum dels darrers mesos és el real. El problema és que el consum real durant el confinament l’han cobrat junt amb la darrera factura , han passat de tram i el preu de l’aigua s’ha elevat moltíssim ja que el segon tram de metres cúbics d’aigua té un preu més car.

Des d’atenció al client, Sorea afirma que ho han fet tot bé. Molts usuaris han optat per tornar el rebut i fer una reclamació i/o demanar cita presencial amb l’empresa. Ja han sortit algunes veus que aposten per unir-se si l’empresa no soluciona aquesta situació i organitzar una plataforma ciutadana per tenir més força a l’hora d’emprendre accions legals.

Foto: La factura de l’aigua d’aquest mes d’agost està sent polèmica a Torredembarra. / GETTY

Hemeroteca

Tweets recents

Share This