Un incendi crema dues hectàrees de vegetació a la zona dels Caus de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/8/2020

Un incendi que s’ha declarat aquest dilluns, 17 d’agost, a primera hora de la tarda, ha cremat dues hectàrees zona de matolls situada al carrer de la Sínia de Cabeces, a la zona dels Caus, entre els barris de Babilònia i Molí de Vent, de Torredembarra.

Els serveis d’emergència han rebut l’avís a les 13.30 hores i els Bombers de la Generalitat hi han acudit amb dues dotacions terrestres. El foc s’ha controlat ràpidament. Possiblement, la causa del foc seria un cable d’alta tensió.

Foto: Una imatge de l’incendi, a la zona dels Caus. / AJ. TORREDEMBARRA

Advertisement

El darrer vídeo

VÍDEO l Entrevista a Josep Maria Calvet, portaveu del grup municipal Junts per Torredembarra

Hemeroteca

Tweets recents

Subscriu-te al butlletí de TDB Actualitat

i no et perdis res del què passa a Torredembarra i al Baix Gaià.

Share This