L’excés de banyistes obliga a tancar la platja del Canyadell durant dues hores

REDACCIÓ – Torredembarra, 2/8/2020

La Policia Local de Torredembarra ha hagut de tancar l’accés a la platja del Canyadell aquest diumenge, 2 d’agost, per evitar sobrepassar l’aforament, que és de 550 persones. El tancament d’aquesta platja compartida entre Torredembarra i Altafulla s’ha fet entre la una i les tres de la tarda.

Ban de l’alcalde

L’alcalde de Torredembarra, Eduard Rovira, va dictar un ban el passat 24 de juliol per recordar a la ciutadania les mesures de control d’aforament que es duen a terme a les platges del municipi a causa de la Covid-19, les quals poden arribar a comportar que es limiti l’accés a sectors que registrin els nivells màxims d’ocupació, tal com ha passat aquest primer diumenge d’agost.

Foto: Una imatge de la platja del Canyadell precintada. / AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This