ACTUALITZACIÓ l Dona negatiu el possible cas de Covid-19 al Casal d’Estiu de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 15/7/2020

La prova mèdica que s’ha practicat a l’infant que dimecres passat, 15 de juliol, va obligar a activar el protocol per Covid-19 al Casal d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Torredembarra, ha donat negatiu.

Els organitzadors havien contactat amb les famílies dels altres infants del mateix grup de convivència i del grup de convivència d’un germà, per explicar-los que no podran tornar a assistir al Casal fins que es coneguessin els resultats de la prova. En total, eren15 infants i 2 monitors.

Aquest cas no estava relacionat amb el brot de Covid-19 que el Departament de Salut ha donat a conèixer aquest dimecres i que afecta tres persones d’una mateixa família de Torredembarra i de Roda de Berà.

El Casal d’Estiu que organitza l’Ajuntament de Torredembarra, dirigit per la Fundació Pere Tarrés, torna a la normalitat amb tots els grups de nens i nenes. D’altra banda, el regidor de Joventut i Infància, Guillem Pujol, demana comprensió i paciència quan es visquin situacions d’aquest tipus.

Foto: Una imatge de la visita institucional aquest dilluns passat al Casal d’Estiu de Torredembarra. / ANNA F./AJ. TORREDEMBARRA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This