Rebrot de la Covid-19 a Torredembarra i Roda de Berà amb tres nous casos positius

REDACCIÓ – Torredembarra/Roda de Berà, 15/7/2020

El Departament de Salut de la Generalitat ha informat aquest dimecres, 15 de juliol, de tres nous casos positius de Covid-19 al Baix Gaià, concretament dos a Torredembarra i un a Roda de Berà. Es tracta de tres membres d’un mateix nucli familiar veïnes dels dos municipis. Vint-i-una persones estan en seguiment per haver mantingut contacte amb els infectats.

Amb aquests dos nous casos, segons dades del Departament de Salut de la Generalitat, a Torredembarra hi ha acumulats 62 positius des de l’inici de l’epidèmia i a Roda de Berà, 20. Són els dos municipis amb més positius del Baix Gaià.

Salut no ha comunicat si el cas de coronavirus a Roda de Berà és el que es va confirmar ahir dimarts i que afecta un grup de l’Esplai d’Estiu del municipi i que ha obligat a confinar una desena d’infants; però diumenge hi havia registrats 18 casos a Roda i actualment ja són 20. Per tant, dos nous casos en tres dies.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This