Activat el protocol pel cas positiu de COVID-19 del monitor del Campus d’Estiu de Roda de Berà

REDACCIÓ – Roda de Berà, 14/7/2020

Aquest dimarts, 14 de juliol , s’ha notificat a l’Ajuntament de Roda de Berà el positiu per Covid-19 del monitor del Campus d’Estiu del municipi que era sospitós d’estar infectat. Una persona del seu entorn proper ja havia donat positiu en el test i s’estava a l’espera de conèixer els resultats de la PCR del monitor.

Aquesta tarda de dimarts l’Ajuntament ha informat les famílies i aquest dimecres el servei de vigilància epidemiològica a Tarragona trucarà totes les persones que hagin tingut un contacte estret amb ell durant els darrers dies.

Els deu nens i nenes del seu grup de convivència del Campus d’Estiu hauran de romandre a casa durant 14 dies. També ho hauran de fer els familiars directes del monitor i tots els seus contactes estrets, les persones amb qui hagués compartit espai a menys de 2 metres durant més de 15 minuts els darrers dies. A tots ells i elles se’ls farà un seguiment individualitzat per part del centre epidemiològic i, per precaució, tot i que no presentin símptomes, hauran de fer aïllament domiciliari.

El Campus d’Estiu no se suspèn

Pel que fa al Campus d’Estiu, tant l’Ajuntament com el servei de vigilància epidemiològica no veuen necessari suspendre les activitats de la resta de grups, atès que aquest any tant el Campus com l’Escola s’han organitzat de forma que els nens i nenes formen grups estables de convivència amb dos monitors fixes i no tenen contacte amb la resta d’usuaris com tampoc amb els altres monitors i monitores.

El centre de vigilància epidemiològica a Tarragona ha destacat la ràpida actuació de l’Ajuntament de Roda de Berà, en haver-se avançat dissabte passat, suspenent l’activitat del grup de convivència del monitor, i haver-hi activat tots els protocols ràpidament.

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This