VÍDEO l Demostració de la màquina que desinfecta amb ozó de la Covid-19 de l’empresa Beach Trotters a la platja de Torredembarra

REDACCIÓ – Torredembarra, 17/5/2020

La platja de La Paella de Torredembarra va ser l’escenari d’una demostració de la màquina neteja-platges Dromedar, creada per l’empresa torrenca Beach Trotters i que utilitza l’ozó com a desinfectant de bactèries i virus, inclosa la Covid-19. Aquest kid d’ozó s’incorpora en el procés habitual que es realitza durant el garbellat i la neteja de les platges. Beach Trotters és una empresa de Torredembarra amb divuit anys de trajectòria en el tractament i equipament de platges que l’han convertit en una referència mundial en el sector i amb l’objectiu de ser garantia i seguretat perquè aquests espais tan concorreguts a l’estiu estiguin lliures de virus han innovat amb aquesta nova màquina neteja-platges o el kit que es pot muntar en altres màquines.

Accedeix a la notícia completa.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This