El grup torrenc Tres grava un videoclip en ple confinament

REDACCIÓ – 13/4/2020

D’aquest confinament que ja dura gairebé un mes en surten també coses positives i un exemple és el videoclip que ha publicat el grup torrenc Tres del tema El país dels segons, inclós en el seu darrer risc, Casa nova.

Aquest videoclip s’ha gravat al llarg de la setmana passada, del 6 al 12 d’abril, en ple confinament per la pandèmia del coronavirus Covod-19. Cada retall de vídeo és una casa, que ha respòs a la crida feta per un dels dos integrants de Tres, Jordi Suñé des del Concert confinat que fa cada setmana i a les xarxes socials

El grup agraeix a tothom que ha fet possible aquest vídeo i voler compartir amb ells una estona de temps divertit “on hem fet pinya en aquests dies tan difícils.”

Hemeroteca

Tweets recents

Share This