Els Germans Rovira recuperen el tron com els millors cultivadors de calçots

REDACCIÓ – Valls, 26/01/2020

Els Germans Rovira han tornat a pujar aquest diumenge, 26 de gener, a dalt de tot del podi del XXIII Concurs de Cultivadors de Calçots de Valls. A més, aquests pagesos de Torredembarra també han aconseguit el premi a la millor mota de calçots. Triomf total en el marc de la Gran Festa de Calçotada de Valls.

El segon lloc ha estat per Isidre Coll, del Pla de Santa Maria -campió l’any passat- i el tercer per al reusenc Jaume Papió. En el concurs hi han participat 16 integrants de la cinquantena que formen la IGP Calçot de Valls.

Després que en l’edició de l’any passat es classifiquessin en tercer lloc, enguany han tornat a demostrar que són els dominadors d’aquest certamen i ja han guanyat -comptant les que es va presentar Jordi Rovira en solitari i les que ho ha fet amb el seu germà Daniel- sis de les darreres vuit edicions. Pel que fa a la categoria de millor mota de calçot, és els segon cop que els pagesos torrencs ho aconsegueixen.

En aquest article podeu conèixer més sobre els Germans Rovira.

 

Hemeroteca

Tweets recents

Share This