La Pobla de Montornès celebra el 43è Aplec de Pasqua aquest 1 d’abril

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 30/3/2024

L’ermita de Mare de Déu de Montornès acollirà aquest 1 d’abril el seu tradicional Aplec de Pasqua, que arriba a la 43a edició i està organitzada pels Amics de Montornès. Els actes començaran a les 10:00 hores amb la Missa a l’ermita. A continuació, hi haurà sardanes al ritme de les cobles Sabadell i Sant Jordi Ciutat de Barcelona. Es farà la tradicional rifa de la mona per als més petits i els més grans.

A les 14.00 hores està programada Paella Popular per recuperar energies i a les 16:00 hores continuaran amb les activitats i la diversió en aquesta jornada tan especial per al municipi de la Pobla de Montornès. Serà un Aplec especial, ja que el primer va ser l’any 1974.

Foto: Les sardanes són unes de les protagonistes de l’Aplec de Pasqua de la Pobla de Montornès. / AJ. LA POBLA DE MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This