Fins a 251 obres opten a la Selecció Oficial del FIC-CAT 2024

REDACCIÓ – Roda de Berà, 25/3/2024

El passat 22 de març es va tancar el període d’inscripció de les diferents categories a concurs del FIC-CAT 2024.   En total, s’hi han inscrit 251 obres repartides en les diferents modalitats: 14 llargmetratges, 37 documentals, 105 curtmetratges, 53 videoclips i 42 centres educatius. Les temàtiques escollides per els directors i directores són de tot tipus, de gèneres i temàtiques molt diverses.

D’aquests treballs, 37 provenen del Camp de Tarragona i tenen l’opció d’optar, a més del premi de la seva categoria, al Premi comarques tarragonines.

Cris Gambín, codirectora del Festival en fa una valoració molt positiva ja que “ja que la xifra és similar a la d’edicions anteriors. Si bé l’any passat les categories videoclip i centres educatius van patir una lleu davallada, aquest any han remuntat. A més a més, com sempre, els treballs rebuts són d’alta qualitat, el que sempre fa més complicada la selecció”.

A partir d’ara, els comitès constituïts per a aquest efecte, procediran a visionar i valorar tots els treballs rebuts per tal d’escollir els que formaran part de la Selecció Oficial. El Jurat, format per persones vinculades al món audiovisual, serà qui decidirà les obres guanyadores de cada categoria, que es donaran a conèixer el dia de la gala de cloenda, el 8 de juny.

Foto: Una imatge de la darrera edició del FIC-CAT. / FIC.-CAT

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This