Altafulla fa una crida a la ciutadania per a viatjar al municipi agermanat de Roviano del 23 al 26 de maig

REDACCIÓ – Altafulla, 24/3/2024

Aquest any està prevista una visita institucional a Roviano en el marc de les activitats de l’agermanament Altafulla-Roviano, que es van reprendre l’any passat amb la visita d’una delegació de rovianesos durant la Festa Major de Sant Martí. Aquesta visita tindrà lloc del 23 al 26 de maig al municipi italià de la província de Roma.

Aquesta visita a Roviano estarà acompanyada per representants municipals de l’Ajuntament d’Altafulla, així com d’entitats del municipi. Des del consistori es fa una crida a la ciutadania que estigui interessada en participar-hi, ja que només queden dotze places lliures. El cost del viatge va a càrrec de la persona, mentre que l’allotajament es realitza en cases de famílies d’acollida.

La data límit per inscriure’s és el dimecres 2 d’abril. Les persones interessades en participar-hi cal que es posin en contacte a través del correu electrònic mriambau@altafulla.altanet.org, o bé, al telèfon 689 72 49.

Foto: Imatge d’arxiu de la darrera visita institucional de rovianesos per la Festa Major de Sant Martí 2023. / AJUNTAMENT ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This