Visita a les noves instal·lacions de l’Arxiu de l’alumnat de primer de Batxillerat de l’Institut d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 15/3/2024

L’alumnat de primer de Batxillerat de l’Institut d’Altafulla va visitar el passat dimecres 13 de març l’Arxiu, ubicat a l’antiga llar d’infants Francesc Blanch de les antigues escoles Teresa Manero, inaugurat el passat 17 de novembre. Un total de 37 alumnes van conèixer l’Arxiu municipal i el què s’hi pot trobar en aquestes noves dependències.

A tall d’exemple, l’alumnat va poder veure diferents tipus de documents com un passaport de mitjans del segle XIX, un llibre d’actes del Ple municipal de 1887, un padró de 1940, entre d’altres. Així, van visitar en petits grups la sala de consulta i el dipòsit de l’arxiu.

Es tracta de la primera visita dels estudiants que es fa des de la seva inauguració a les noves instal·lacions. La voluntat de l’Arxiu és fer difusió i promocionar entre el jovent què s’hi pot trobar, i incitar-los a fer treballs de recerca sobre la vila d’Altafulla amb el seu fons documental.

L’alumnat va estar acompanyat per l’arxivera municipal Patrícia Terrado, i el professor d’Història  de l’Institut Carlos Terrón.

Foto: Un moment de la visita dels estudiants a l’Arxiu. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This