La Pobla de Montornès celebra el 17 de març la II Diada de l’Esport amb activitats per a infants i adults

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 15/3/2024

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès, amb la col·laboració de diverses entitats i persones del municipi, organitza aquest diumenge 17 de març la II Diada de l’Esport a la Pobla de Montornès. La jornada es desenvoluparà a la plaça de la Bassa amb un bon grapat d’activitats, tant per als infants com per als adults.

El regidor d’Esports al consistori, Èric Vicens, ha explicat en declaracions a Altafulla Ràdio  que enguany s’han marcat l’objectiu de realçar el paper i les fites assolides pels nens i nenes de la vila que practiquen esport, sobretot en el vessant femení.

La diada començarà a les 10 hores, amb una sessió de zumba a càrrec de la monitora poblenca Marta Ramos. Continuarà a les 11 hores amb la lectura del manifest ‘La dona a l’esport’ de la mà de la jugadora de futbol sala Èlia Garriga i la karateka Maider Vera, dues de les joves esportistes que han obtingut resultats destacats en el darrer any.

I tot seguit, a partir de les 11.30 hores, hi haurà una classe magistral d’spinning. Tant aquesta activitat com la de zumba requereixen inscripció prèvia a través del codi QR que es pot trobar en el cartell de l’esdeveniment. Per a més informació, cal posar-se en contacte amb l’Ajuntament.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This