Adjudicat el projecte de millora de pavimentació i serveis del passeig de l’Estació de la Pobla per 330.000 euros

REDACCIÓ – La Pobla de Montornès, 12/3/2024

L’Ajuntament de la Pobla de Montornès ha adjudicat a l’empresa SERVEIS I MANTENIMENTS SERVIAL S.L el projecte de millora de pavimentació i serveis del passeig de l’Estació per un import de 331.391,45 euros. L’inici de les obres està previst després de Setmana Santa.

El projecte va més enllà de la millora del paviment, aixecat en molts punts del passeig, sinó que també contempla una millora de l’estètica i funcionalitat del passeig, fent que tot el recorregut de les dues voreres existents sigui adaptat a la normativa de barreres arquitectòniques.

També té com a objectiu adequar la sortida del vial de l’escola i reordenar la zona de la cruïlla del passeig de l’Estació amb el carrer Garbí i el camí de l’Escorxador.

Aquest projecte inclou també una nova zona de jocs infantils al costat de l’escola, amb els que es donarà un nou espai pels nostres infants a l’hora que eliminarem un punt conflictiu a l’entrada i sortida de les classes.

Foto: Una imatge del projecte per remodelar el Passeig de l’Estació de la Pobla de Montornès. / AJ, POBLA MONTORNÈS

Hemeroteca

Tweets recents

Share This