El 15 i 16 de març se celebrarà la 1a Fira de Reciclatge i de Segona Mà de Creixell

REDACCIÓ – Creixell. 8/3/2024

El nucli històric de la vila acollirà els propers dies 15 i 16 de març la 1a Fira de Reciclatge i de Segona Mà de Creixell. L’objectiu principal d’aquesta iniciativa que promou l’Ajuntament de Creixell és sensibilitzar la ciutadania sobre la problemàtica actual de la gestió de residus, els beneficis del reciclatge o la importància del canvi d’una economia lineal a una economia circular.

Volen doncs que esdevingui també un mercat de segona mà en el que hi participin entitats locals i veïns i veïnes de la nostra Vila que venen objectes de segona mà. L’objectiu principal és potenciar l’economia circular, afavorir la reutilització i la consciència ecològica.

Se celebrarà a la plaça Major de Creixell i rodalies el divendres 15, de 17 a 21 hores, i el dissabte 16, de 10 a 21 hores. Dissabte 16, a les 10hores, està prevista la Sortida de Neteja. Les Inscripcions es poden fer a Cal Cabaler. La Casa de Cultura Creixell

Durant la fira, hi haurà la Food Truck del Ball de Diables de Creixell amb servei de bar i el tast del plat “Patates a lo  pobre”.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This