S’instal·len refugis per a gats ferals al Catllar

REDACCIÓ – El Catllar, 4/3/2024

La Regidoria de Benestar Animal del Catllar ha iniciat aquest dissabte, 2 de març, la instal·lació de refugis per a gats ferals en diferents punts del municipi. Els primers refugis s’han ubicat són a Els Manous i Pins Manous. L’objectiu és garantir el benestar dels animals, tenir-los localitzats i esterilitzats i a la vegada intentar reduir les queixes veïnals davant la molèstia que suposa l’existència de tants animals descontrolats.

Aquesta iniciativa es tira endavant amb el suport de les associacions animalistes del municipi: Bigotis CAT i Tarraco Pinscher. Els contenidors dels refugis han estat decorats en part pels infants que van assistir al Parc de Nadal organitzat per l’AFA de l’Institut Escola L’Agulla.

Des de l’Ajuntament del Catllar es dona les gràcies a aquestes entitats i també als veïns i veïnes que durant els darrers anys han estat alimentant els gats ferals de forma desinteressada. Es demana la col·laboració a tota la ciutadania perquè aquest projecte pugui titar endavant.

Foto: El Catllar ja té dos refugis per a gats ferals. / AJ. EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This