Visites guiades al Centre d’Interpretació del riu Gaià el 15 de juliol i el 5 d’agost

REDACCIÓ – El Catllar, 29/6/2023

Els propers 15 de juliol i 5 d’agost hi haurà dues noves oportunitats per participar en les visites guiades al Centre d’Interpretació del riu Gaià i l’entorn natural de la resclosa del Catllar. L’horari serà d’11 a 13 hores. El centre romandrà obert en el mateix horari l’1, 8, 22 i 29 de juliol sense visita guiada.

La visita guiada, que va a càrrec de l’Associació Mediambiental La Sínia, és gratuïta amb grups reduïts i us hi podeu inscriure a elcatllar@riugaia.cat. Consta de l’entrada a l’Ermita de Sant Ramon per explicar el riu Gaià i el conjunt fabril del Catllar i desprès es fa un tomb pel voltant de la resclosa per conèixer aquest entorn. S’acaba amb un petit refrigeri.

Foto: Una imatge de l’exposició dins de l’Ermita de Sant Ramon. / AJ EL CATLLAR

Hemeroteca

Tweets recents

Share This