Les Dones Cistelleres faran una sortida fins el Castellot l’1 de juliol per descobrir fibres vegetals

REDACCIÓ – La Riera de Gaià, 28/6/2023

Les Dones Cistelleres, una de les iniciatives que fa uns anys impulsa l’Associació Mediambiental La Sínia, proposa una sortida aquest proper dissabte, 1 de juliol, per descobrir les fibres vegetals que hi ha al nostre entorn.

La cita és a les 9:00 hores a l’Hort de Cal Fèlix, al vial de la Sèquia de la Riera de Gaià, i, des d’allí es farà una passejada fins el Castellot. L’objectiu és conçèixer les fibres vegetals, en especial el margalló, per aprendre els seu procés de preparació, teixir i llatar.

Es recomana portar alguna samarreta o camisa de màniga llarga per a protegir-se de les punxes. Més informació a natura@riugaia.cat.

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This