El Vespa Club Baix Gaià es presenta el 8 d’abril al Pleamar Vintage Market d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 4/4/2023

La nova associació Vespa Club Baix Gaià (VCBG) es donarà a conèixer en el marc d’un dels esdeveniments que aplega més visitants a Altafulla, el Pleamar Vintage Market, el pròxim dissabte, 8 d’abril, a les 16 hores, amb una sessió de música a càrrec dels DJs de capçalera de l’entitat. Durant la celebració del mercat, que omplirà de música i objectes vintage el parc del Voramar del municipi el 8 i 9 d’abril, posaran paradeta amb marxandatge i mostraran algunes de les motos Vespa dels membres de l’associació.

La nova entitat, que aplega fins ara una vintena de socis de diferents municipis, va néixer de la passió per la clàssica italiana dels seus membres i l’objectiu és fer sortides amb la moto de forma periòdica i descobrir el territori del Baix Gaià.

El VCBG es va estrenar el passat diumenge 25 de març amb una sortida des d’Altafulla fins al Rourell, a l’Alt Camp, amb una vintena de participants. La intenció és organitzar sortides de forma periòdica i altres esdeveniments culturals com concerts o sessions de DJ però, sobretot, aquesta entitat s’ha gestat, com explica el seu president, Arnau Clavera, per compartir “la nostra passió per una de les scooters més icòniques de la història de les motos”. Per això, fan una crida als amants de la Vespa de les poblacions del Baix Gaià que vulguin fer-se socis del club.

Per ser-ne soci, cal enviar un correu electrònic a vcbaixgaia@gmail.com  o contactar a través del web del Vespa Club Baix Gaià (www.vcbg.cat) . A l’Instagram del @vcbaixgaia es poden consultar totes les activitats de la nova associació.

Foto: Il·lustració del membre del Vespa Club Baix Gaià i col·laborador del Torredembarra Actualitat, Víctor Centelles.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This