L’EINA-ERC continua presentant la llista a Altafulla en un sopar amb la diputada Raquel Sans

REDACCIÓ – Torredembarra, 29/11/2022

L’EINA-ERC ha organitzat un sopar el proper dijous, 1 de desembre, en el transcurs del qual presentarà els números 8 i 9 de la seva candidatura a les eleccions municipals pel maig vinent a Altafulla. Fa unes setmanes l’EINA-ERC va presentar els set primers de la llista.

L’àpat serà a les vuit del vespre al restaurant La Volta i comptarà amb la diputada per Tarragona al Parlament de Catalunya i vicesecretària general d’ERC, Raquel Sans, amb qui “parlaran de la situació política actual i com afronten el nou cicle”.

Els qui vulguin assistir al sopar poden confirmar-ho al correu electrònic altafulla@esquerra.cat. Té un cost de 20 euros.

Foto: La diputada Raquel Sans estarà aquest 1 de desembre a Altafulla. /

Hemeroteca

Tweets recents

Share This