L’EINA-ERC presenta els set primers candidats de la llista per a les eleccions municipals d’Altafulla

REDACCIÓ – Altafulla, 12/10/2022

L’EINA-ERC posa la directa de cara a les eleccions municipals del proper mes de maig a Altafulla i ha presentat els set primers de la seva candidatura, amb l’objectiu de treballar per una “Altafulla social, verda i republicana.” Ha estat en el marc d’una festa oberta a la ciutadania celebrada aquest dimecres, 12 d’octubre, amb activitats per la canalla, música en directe i paella popular.

Els republicans aposten per la continuïtat en els cinc primers llocs, on repetiran els actuals cinc regidors -Jordi Molinera, Alba Muntadas, Dani Franquès, Gemma Maymó i Àlex Cañas-, i incorporen dues cares noves: Andrea Córdoba i Francesc Julià com a sisena i setè de la llista respectivament.

Andrea Córdoba, de 28 anys, és la coordinadora del voluntariat de l’Associació Mediambiental la Sínia. En les eleccions de 2019 va ocupar el desè lloc de la candidatura de Junts per Altafulla i ha decidit a sumar-se ara a la llista de l’EINA-ERC perquè “un projecte sostenible en un context de canvi climàtic.” Per la seva banda, Francesc Julià, de 38 anys, va arribar a Altafulla fa vint anys i actualment és president del Centre d’Esports d’Altafulla.

Aquest serà “el proper govern del poble” si obtenen la majoria absoluta, un objectiu que el candidat a la coalcaldia, Jordi Molinera, considera factible, ja que el 2019 la candidatura de l’EINA-ERC va quedar a pocs vots del sisè regidor -la majoria absoluta està en set regidors.- “Si aconseguim la majoria absoluta no volem però un govern monocolor perquè Altafulla necessita un govern fort”, afirma Molinera. Els republicans mantenen una bona relació amb la regidora socialista, Inma Morales, i el regidor no adscrit, Xavier Rofas.

Foto: Els primers set candidats de la llista d’EINA-ERC en les eleccions del proper mes de maig. / EINA-ERC

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This