Altafulla, Roda de Berà, Creixell i la Pobla instal·len nou mobiliari urbà gràcies al Consell Comarcal

REDACCIÓ – Altafulla / Creixell / Roda de Berà / La Pobla de Montornès, 22/10/2022

Durant aquests dies, estem instal·lant nou mobiliari urbà, papereres i bancs, en diferents carrers i places de municipi del Baix Gaià, gràcies una subvenció del Programa de Mobiliari Urbà del Consell Comarcal del Tarragonès 2021-22, el qual té l’objectiu de fomentar la implantació de mobiliari urbà, com papereres i bancs, als municipis del Tarragonès de menys de 10.000 habitants, tot millorant, complementant o substituint el mobiliari existent.

El passeig de Botigues de Mar d’Altafulla compta amb 16 noves papereres que s’han instal·lat per millorar la recollida dels petits residus dels vianants que hi circulen i retirar les velles que presentaven una corrosió evident pels efectes del mar. Així mateix, s’han renovat alguns bancs malmesos en determinades zones de la vila i se n’han posat també de nous, a raó també de 16 unitats, en aquest cas per tot el terme municipal.

Pel que fa als bancs, l’actuació respon a la necessitat de canviar-ne alguns de malmesos o a la detecció del fet que en determinat lloc en feien falta.

L’Ajuntament de Creixell, d’acord amb les bases reguladores, té assignats aquest any 19 papereres, de 60 litres de capacitat, i 19 bancs de taulons de fusta.  El nou mobiliari urbà està ubicat a: La Plana, al carrer Egara (parada BUS), a Avda. Doctor Pujol, al Camí de Valls, al Passeig Marítim, a la Plaça de la Sardana, a Avinguda de Roma i a l’Escola.  Els treballs d’instal-lació d’aquest nou material els realitza el propi l’ens supramunicipal amb el suport de la Brigada Municipal d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Creixell.

Per la seva banda, l’Ajuntament de Roda de Berà està instal·lant 18 papereres, de 60 litres de capacitat, i 18 bancs de taulons de fusta. El nou mobiliari està ubicat als carrers: Mirador de Berà, Meritxell, Joan Sebastian Bach, dos més a Antoni Gaudí, Arquitecte Martinell, dos al parc infantil del carrer Ignasi Iglesias, quatre a l’avinguda de l’Avenc, tres al carrer de les Barques i, finalment, tres conjunts més al parc infantil del carrer Lisboa.

I en el cas de l’Ajuntament de la Pobla de Montornès, ha instal·lat 16 papereres i 16 bancs nous en diferents punts del municipi, ubicats majoritàriament a la carretera T-210, en els trams que uneixen el nucli amb les urbanitzacions de Poblamar i Castell de Montornès.

Aquest programa està inclòs i finançat pel Conveni per a la coordinació, cooperació i col·laboració entre la Diputació de Tarragona i els consells comarcals per optimitzar la prestació de serveis (2020-2023).

Foto: Una imatge de mobiliari urbà instal·lat a Creixell. / Aj. CREIXELL

Hemeroteca

Tweets recents

Share This