Set membres de l’oposició d’Altafulla presentaran una moció de censura contra l’alcalde Jordi Molinera

REDACCIÓ – Altafulla, 25/4/2022

Aquest dimarts, 26 d’abril, set regidors dels vuit que integren l’oposició d’Altafulla presentaran una moció de censura contra l’alcalde, Jordi Molinera. Serà a deu de matí quan entraran al registre municipal un “assumpte per solucionar la greu situació institucional que viu el consistori.” Segons ha pogut saber Torredembarra Actualitat, diversos regidors de l’oposició han estat preguntat als serveis jurídics del consistori altafullenc sobre el procediment de com presentar una moció de censura.

Està convocada una roda de premsa posterior a l’entrada a registre en què hi seran presents els set regidors signants: Montse Castellarnau, Marisa Méndez-Vigo, Jaume Sánchez i Francesc Farré -Alternativa Altafulla-En Comú Guanyem-, Hèctor López-Bofill (Junts per Altafulla), Natàlia Sanz (Ara Altafulla) i Xavier Rofes (regidor no adscrit).

L’esfondrament de part del restaurant Voramar Cal Vitali aquest dissabte, 23 d’abril, a causa del fort temporal marítim del Dia de Sant Jordi, ha estat la guspira que ha encès la metxa d’una moció de censura a l’Ajuntament d’Altafulla. És el que es desprèn d’alguns comentaris a xarxes socials de regidors i sobretot del butlletí de l’Alternativa Altafulla, principal grup de l’oposició, publicat d’urgència aquest cap de setmana amb el títol de “Prou!”.

“Ha arribat el moment que actuem o serem part del problema. Som conscients que no és fàcil, que som diferents i que tenim idees a vegades contraposades, però ens uneix la necessitat de no estar impassibles com Altafulla s’enfonsa. És el moment d’un govern de gestió municipal que treballi perquè l’any que queda abans de les eleccions, tothom ens posem a treballar, això si que farem possible per tal què amb el soroll no despertem aquells que segueixin dormin la migdiada. Som, empàtics”, acaba el butlletí de l’Alternativa.

I és que així qualifica el principal grup de l’oposició al govern altafullenc, a qui responsabilitza dels danys en aquest establiment de restauració, “una conseqüència directa d’un fracassat pla de gestió de la platja que en poc més de dos anys ha suposat la pràctica desaparició de la platja amb la manca d’aportació de sorra ni de reforç de les zones més fràgils.”

El PSC diu no a la moció

La regidora del PSC, Inma Morales, a l’oposició del mes d’agost passat no signarà la moció. Consultat per aquest mitjà, el cap local del PSC d’Altafulla, Fonxo Blanc, ha descartat totalment que el seu grup doni suport a la moció. Blanch si que ha afirmat que exigiran més flexibilitat al govern altafullenc -del qual van formar part des de l’inici de mandat fins el passat mes d’agost- en la gestió de la platja del municipi.

Foto: La tensió a l’Ajuntament d’Altafulla va en augment. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This