Els coalcaldes d’Altafulla lamenten la sortida del govern del PSC neguen interferències en la tasca de la regidora

REDACCIÓ – Altafulla, 23/8/2021

El coalcaldes Jordi Molinera i Alba Muntadas lamenten la renúncia del PSC i asseguren en un comunicat que han fet públic aquest dilluns, 23 d’agost, a la tarda, poques hores després de l’entrada a registre de la carta oficial de la regidora socialista, Inma Morales, que “en cap moment s’ha interferit en la tasca d’altres àrees: com a equip, hem ajudat en tot el que se’ns ha demanat durant aquests darrers dos anys i entenen aquest trencament sobtat.”

Afirmen que El Pla d’Acció Municipal de l’equip de govern d’Altafulla segueix endavant tal com està previst, malgrat que el PSC hagi decidit trencar el pacte establert després de les eleccions del 2019. El trencament s’ha oficialitzat aquest dilluns amb l’entrada al registre de la renúncia de la regidora Inma Morales, fins ara titular de les àrees de Via Pública i Mobilitat, Gent Gran i Protecció Animal. Malgrat tot, els coalcaldes Molinera i Muntadas esperen “poder mantenir bona sintonia al Ple amb el PSC pel que fa a la realització dels acords que van fer possible el govern republicà i del canvi l’estiu de 2019.”

De fet, els coalcaldes de l’Ajuntament d’Altafulla lamenten aquesta renúncia i valoren positivament la bona feina que s’ha fet aquests 2 anys de manera conjunta, com per exemple en qüestions com la creació dels dos parcs de socialització de gossos, els treballs per fer realitat una residència per la gent gran a la Cabana o les planificacions i execucions dels Plans de Millora de Voreres, entre d’altres.

El coalcalde Jordi Molinera ha volgut destacar que “en cap moment s’ha interferit en la tasca d’altres àrees: com a equip, hem ajudat encantats en tot allò que se’ns ha demanat durant aquests darrers 2 anys per fer realitat els objectius comuns acordats o els reptes del dia a dia sobretot fruit de la pandèmia de la COVID-19, com la gestió del voluntariat a la gent gran de la primavera de 2020″.

Per la seva banda, la coalcaldessa Alba Muntadas manté”és lògic que la línia de govern la lideri l’EINA-ERC com a partit majoritari, però en aquesta línia s’hi han incorporat propostes dels dos socis minoritaris del govern i en cap moment aquests darrers 2 anys s’ha tallat cap iniciativa seva, tot el contrari. La proposta de canvi en el carrer de Dalt havia estat àmpliament discutida tan dins l’equip de govern com en comissió d’urbanisme i creiem que estava consensuada. Lamentem que per un malentès la regidora Inma Morales no ho vegi així.”

El Pla d’Acció Municipal, doncs, segueix vigent i els objectius segueixen intactes, amb la feina que ja s’ha fet, la que està en marxa i la que encara es pot fer aquests 2 darrers anys de mandat enfront una situació sanitària, social i econòmica complicada. Amb tot, n’assumim la gestió amb optimisme.

La reestructuració de les diferents àrees del consistori es farà en els pròxims dies per tal de continuar tirant endavant els projectes previstos en cadascuna de les regidories.

Foto: Els coalcaldes d’Altafulla, Jordi Molinera i Alba Muntadas, en una imatge d’arxiu. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This