La regidora del PSC, Inma Morales, deixa el govern d’Altafulla, que es queda en minoria

REDACCIÓ – Altafulla, 23/8/2021

El govern d’Altafulla ha quedat en minoria després de la sortida de l’única regidora del PSC, Inma Morales. El detonant de la dràstica decisió ha estat la intervenció al carrer de Dalt, que s’ha engegat sense el seu vistiplau malgrat ser la titular de Via Pública. Ara, l’executiu altafullenc està integrat només per sis regidors -cinc de l’EINA-ERC i una d’ARA Altafulla- mentre que a l’oposició en resten set: quatre d’Alternativa Altafulla, un de Junts per Altafulla, un no adscrit i l’edil socialista.

Morales, que fins ara tercera Tinent d’Alcalde i regidora de Via Pública i Mobilitat, i Gent Gran i Protecció Animal, ha presentat aquest dilluns, 23 d’agost. la seva renúncia. En declaracions a Altafulla Ràdio, la regidora socialista ha explicat que el motiu de sortir del govern altafullenc respon a les discrepàncies en algunes qüestions com el nou pla de gestió de la platja o el projecte per a la zona de Safranars, però sobretot, el fet que no li consultessin en accions que tenen a veure amb les regidores que encapçalava com per exemple les recents intervencions al carrer de Dalt.

No es planteja una moció de censura

Morales ha assegurat que el fet de passar a l’oposició no significa que plantegi una moció de censura o algun pacte amb Alternativa Altafulla. “Ni se m’ha passat pel cap”, ha dit Morales als micròfons d’Altafulla Ràdio. En aquest sentit, ha assegurat que ara el seu objectiu és “fer una oposició constructiva”, i que malgrat tot, votarà a favor de qualsevol proposta que pugui millorar el municipi.

Foto: Inma Morales és regidora de l’Ajuntament d’Altafulla des del 2019. / AJ. ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This