Protesta veïnal contra el tancament durant tres setmanes de l’oficina de Caixabank de Creixell

REDACCIÓ – Creixell, 2/8/2021

Una vintena de persones han protestat aquest dilluns, 2 d’agost, pel matí, contra el tancament durant tres setmanes de l’oficina de Caixabank de Creixell a partir del dilluns vinent, 9 d’agost. L’acte de protesta s’ha convocat a través de les xarxes socials per part d’un grup de veïns i veïnes de la Vila, amb Roser Escrich al capdavant, veïna de Creixell i coneguda activista social, amb l’objectiu de fer palès el malestar per la decisió de l’entitat financera.

A aquest acte de protesta també s’hi han afegit els regidors de l’equip de govern municipal de Creixell, Jordi Moliné i Chelo Picon, d’ERC, Silvia Farrero de JutsxCAT i Jaime Serret, regidor no adscrit.

Transport per a persones grans

Precisament la regidora Chelo Picón, responsable de l’àrea de Benestar, Atenció Social i Gent Gran, ha comunicat en aquest acte que sobretot les persones grans que tinguin dificultats per a fer gestions bancàries de les pensions o similars mentre que aquesta oficina de Caixabank estigui tancada, es podran adreçar a l’ajuntament i se’ls facilitarà el transport als municipis del voltant fins a l’oficina bancària més propera.

Al final de l’acte de protesta, la directora de la sucursal de Caixabank de Creixell, Silvia Lozano ha sortit a dialogar amb els veïnat que protestava al carrer.

Foto: Una imatge de la protesta davant l’oficina de Caixabank de Creixell. / CEDIDA

El tiempo - Tutiempo.net

Hemeroteca

Tweets recents

Share This