Creixell es quedarà sense cap oficina bancària oberta durant les darreres tres setmanes d’agost

REDACCIÓ – Creixell, 20/7/2021

Caixabank ha decidit tancar les tres darreres setmanes d’agost la seva sucursal a Creixell. Per tant, a partir del 9 d’agost, la localitat del Baix Gaià es quedarà sense cap oficina bancària amb atenció al públic, ja que el BBVA va tancar fa uns anys la sucursal que tenia i que abans pertanyia a Caixa Tarragona. Només hi haurà doncs dos caixers automàtics a Creixell i el del BBVA acumula molts problemes les darreres setmanes.

L’Ajuntament de Creixell ha mostrat la seva preocupació davant d’aquesta circumstància en un període que la localitat multiplica per deu cops la seva població. Per això, el passat 13 de juliol es va enviar una carta a la directora de l’oficina creixença en què palesava “la seva preocupació i insatisfacció” amb el fet que aquesta oficina bancària de Creixell, tingués previst tancar al públic per vacances durant tres setmanes el proper mes d’agost.

Nombrosos veïns, empresaris i associacions del municipi han fet arribar al consistori les seves queixes per aquest fet. “En aquests mesos d’estiu, a totes elles i ells se’ls hi fa més necessari que mai el servei d’aquesta oficina, ja sigui per fer transferències, canvi de monedes o per a qualsevol altre servei financer”, segons s’apuntava en la missiva, que assenyalava: “Des de l’Ajuntament som conscients que Caixabank és una empresa privada i pren les seves pròpies decisions d’acord amb els seus interessos. No obstant, des de l’ajuntament de Creixell, vetllem sempre per al bon funcionament del comerç i dels serveis del nostre municipi en general i dels seus veïns i veïnes.”

Reunió infructuosa amb Caixabank

Per tot això, l’alcalde de Creixell Jordi Llopart i el regidor de comerç Jaime Serret, es van reunir el dijous 15 de juliol amb la directora de la sucursal de Caixabank a Creixell i amb la seva cap d’àrea per tal de poder tractar aquest tema. En aquesta reunió els van confirmar que l’oficina previst tancar la seva oficina de Creixell durant 3 setmanes a partir del 9 d’agost.

Malgrat les argumentacions exposades, la resposta obtinguda per dels representants de Caixabank va ser “del tot decebedora”. “Vam sortir certament molestos atès que per part de Caixabank no es va atendre la nostra petició de reconsiderar el tancament de la sucursal de Creixell durant 3 setmanes al mes d’agost proper i que malauradament, es farà efectiu amb els inconvenients que això suposarà per als nostres vilatans”, s’afirma des del consistori.

L’oficina de Caixabank de Creixell compta actualment amb un equip de tres persones -directora, sotsdirectora i un empleat- i està en un procés de reorganització que, a partir del setembre, permetrà comptar amb un empleat més. L’alcalde de Creixell, Jordi Llopart, ha explicat a Torredembarra Actualitat que té la seguretat per part de Caixabank que l’oficina del municipi continuarà oberta i no tancarà com ha passat en altres municipis de la demarcació.

Hemeroteca

Tweets recents

Share This