Altafulla sortirà de la llista de municipis amb toc de queda i Torredembarra s’hi manté

REDACCIÓ – Altafulla, 20/7/2021

Torredembarra es convertirà a partir d’aquest dissabte, 24 de juliol, en l’únic municipi del Baix Gaià on s’hi mantindrà el toc de queda per evitar l’expansió de la Covid-19. Sempre que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) autoritza allargar una setmana el confinament nocturn d’1:00 a 6:00 hores. Altafulla, en canvi, sortirà del llistat elaborat per la Generalitat, que no ha acceptat incloure Roda de Berà i Creixell, tot i que els Ajuntaments han demanat l’aplicació del toc de queda.

La millora de les dades epidemiològiques dels darrers dies permet que Altafulla pugui prescindir del confinament nocturn.  Les poblacions de més de 5.000 habitants amb una incidència superior a 400 casos per cada 100.000 habitants en els últims set dies són les que tenen toc de queda i la incidència a Altafulla ha baixat d’aquest llindar.

El coalcalde, Jordi Molinera celebra aquestes dades i demana prudència a la ciutadania. La particularitat del terme municipal d’Altafulla és que parcialment està rodejat de poblacions que mantenen el toc de queda, com Tarragona o Torredembarra. En aquest sentit, Molinera ha explicat que la Policia Local encara mantindrà les patrulles del passat cap de setmana.

En canvi, a Torredembarra, la incidència es manté a 553 casos per 100.000 habitants, cosa que obliga a allargar el toc de queda.

Foto: Malgrat que no hi haurà toc de queda, es mantindran les patrulles policials excepcionals a Altafulla aquest cap de setmana. / POLICIA LOCAL D’ALTAFULLA

Hemeroteca

Tweets recents

Share This